Naar alle persinformatie

Intelligent bewakingssysteem voor de installatie

02.04.2019

Op de cloud gebaseerd bewakingssysteem voor overspanningsbeveiliging  

Intelligent assistentiesysteem voor overspanningsbeveiliging

ImpulseCheck biedt u voor het eerst een intelligent assistentiesysteem voor overspanningsbeveiliging op netbeveiligingsgebied.

Dankzij de realtime meting van elektromagnetische storingen en stootstromen wordt de toestand van uw installatie en de geïnstalleerde overspanningsbeveiliging continu geregistreerd. De resterende, verwachte bedrijfslevensduur (state of health) van de beveiligingsmodules wordt transparant. Onderhoudswerkzaamheden kunt u nog beter plannen. De cloudgebaseerde analyse van de berekende meetwaarden maakt volledig nieuwe, geautomatiseerde processen mogelijk. Digitale toegevoegde waarden en services, zoals de koppeling met locatiegegevens of lokale weersgegevens, kunt u eenvoudig realiseren via integratie met de cloud. Geautomatiseerd bestellen van vervangingsstekers of eenvoudig exporteren van de meetwaarden voor uw eigen analyses wordt mogelijk. Via de realtime bewaking is de toestand van de overspanningsbeveiligingsmodules altijd bekend. Stel op elk moment een bewijskrachtig statusrapport op met een druk op de knop.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten