Naar alle persinformatie

Switches voor stabiele machinenetwerken

21.04.2017

Twee nieuwe switches uit de serie 2000 met vijf en acht koperpoorten  

Perfect afgestemd op de eisen in de machinebouw: de nieuwe FL SWITCH 2000

Met de nieuwe intelligente switches van de serie FL Switch 2000 van Phoenix Contact kunnen snel en eenvoudig netwerken in de seriemachinebouw worden opgebouwd en bewaakt.

In de seriemachinebouw zijn voor de automatische foutherkenning en het verhelpen van storingen steeds vaker intelligente netwerken nodig. De tegenwoordig gebruikelijke Unmanaged Switches kunnen echter niet meer voldoen aan deze eisen. Daarom bieden als alternatief de nieuwe Switches 2000 de benodigde configuratie- en bewakingsmogelijkheden voor het machinenetwerk: met behulp van multicast-filterfuncties en redundantiemechanismen wordt de databelasting in het netwerk gereduceerd en blijft de communicatie ook in het geval van ongewenste loops of uitval van apparaten behouden. In de nieuwe, unieke Unmanaged Mode staan deze functies bovendien ook ter beschikking bij een toepassing van de switches als passieve netwerkdeelnemer. De configuratie gebeurt bijv. door middel van een SD-kaart of de Smart Mode-knop direct op het apparaat.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten