Naar alle persinformatie

Nieuw management van Phoenix Contact E-Mobility, Schieder-Schwalenberg

29.01.2019

Michael Heinemann en Ralf Döhre hebben de leiding over E-Mobility GmbH  

Michael Heinemann en Ralf Döhre hebben de leiding over E-Mobility GmbH

Aan het begin van het jaar hebben Michael Heinemann en Ralf Döhre de leiding van Phoenix Contact E-Mobility GmbH overgenomen.

Michael Heinemann is CEO en voorzitter van de raad van bestuur, Ralf Döhre is COO van de onderneming met haar zetel in Schieder-Schwalenberg.

Tot eind 2018 heeft Heinemann gedurende vijf jaar als voorzitter van de raad van bestuur de dochtermaatschappij Phoenix Contact Power Supplies geleid met haar zetel in Paderborn. In 1992 begon hij zijn carrière bij Phoenix Contact en verruilde in 2012 zijn functie als manager productmarketing voor voedingen voor een directiefunctie bij de toenmalige dochtermaatschappij APtronic AG in Bad Sassendorf, die in 2014 in de divisie Power Supplies op de locatie Paderborn overging.

Sinds 2007 is Ralf Döhre werkzaam bij de Phoenix Contact-groep. Vanaf 2009 was hij in het bedrijfsonderdeel Device Connectors verantwoordelijk voor de internationale productie in China, India en de VS. Sinds 2013 behoort Ralf Döhre tot het management van E-Mobility GmbH. Als commercieel manager alsmede productieverantwoordelijke heeft hij een grote bijdrage geleverd aan de opbouw van de maatschappij.

Oliver K. Stöckl, de huidige directeur van E-Mobility GmbH, zal eind februari vanwege persoonlijke omstandigheden de ondernemingsgroep Phoenix Contact verlaten en een nieuwe functie in Zuid-Duitsland gaan bekleden.

Phoenix Contact Power Supplies GmbH in Paderborn wordt nu door Georg Beretitsch geleid als voorzitter van de raad van bestuur. Sinds 2015 is hij lid van de directie van deze maatschappij. Sinds 1994 is hij werkzaam bij Phoenix Contact. Hij heeft als verantwoordelijke voor kwaliteitsmanagement en productie de nieuwe vestiging Bad Pyrmont alsmede het ondernemingsoverkoepelende netwerk voor elektronicaproductie gecoördineerd.

"Wij zijn blij dat wij met deze rolbezetting de drie deskundigen met jarenlange ervaring uit onze eigen gelederen in leidinggevende functies hebben met wie wij een succesvolle en vertrouwenwekkende, nauwe samenwerking tegemoet kunnen zien", aldus CEO Frank Stührenberg namens het hoofdkantoor in Blomberg.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten