Naar alle persinformatie

Connectormontageramen van kunststof voor voorgeconfectioneerde contactblokken

05.09.2017

Connectormontageramen  

Connectormontageramen van kunststof voor voorgeconfectioneerde contactblokken

Met behulp van de nieuwe connectormontageramen HC-CIF van Phoenix Contact monteert u uw voorgeconfectioneerde contactblokken eenvoudig en veilig direct op de montagerail in de schakelkast.

Hierdoor bespaart u complete rangeerniveaus. Bijpassende montagerails zijn NS 35 en NS 7,5. De montageramen van robuuste hoogwaardige kunststof zijn stabiel, bijzonder licht en zijn ook geschikt voor de montage van kunststofwartelbehuizingen uit serie B van de connectoren HEAVYCON EVO. Voor alle bouwgrootten is er een basisdeel, dat u eenvoudig op de gewenste bouwgrootte kunt instellen. Dit reduceert het aantal verschillende varianten. De vergrendeling tussen basis- en dragerelement komt tot stand door middel van vergrendelingshaken. De open kabelruimte in het basisframe vereenvoudigt de montage van uw contactblokken. Aan de schuine kabeltoevoer van het dragerelement kunt u de aansluitkabels door middel van kabelbinders bevestigen en trekontlasten.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten