Naar alle persinformatie

Flexibele besturing voor de gebouweninfrastructuur

20.12.2016

Inline-besturing ILC 2050 BI  

Flexibel device platform met performant Niagara-framework

De nieuwe Inline-besturing ILC 2050 BI van Phoenix Contact is speciaal geschikt voor de automatisering op het gebied van infrastructuur, energie en gebouwen.

Het modulaire device platform in combinatie met het automatiseringsplatform Niagara biedt een vrijwel onbegrensd aantal toepassingsmogelijkheden, bijv. in de gebouwen- en industriële automatisering, bij het aansturen van in een netwerk opgenomen gebouwen of in datacenters. De besturing ondersteunt daarbij alle belangrijke communicatieprotocollen op het gebied van automatisering van de gebouweninfrastructuur. Het Niagara 4-framework, speciaal ontwikkeld voor het internet der dingen, maakt voor de gebruiker een tijdgeoptimaliseerde engineering mogelijk. Het Java-gebaseerde framework biedt bovendien flexibele mogelijkheden voor planning, engineering en visualisatie. Ook kan het Niagara-netwerk eenvoudig worden uitgebreid met zelfgeprogrammeerde functies.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten