Naar alle persinformatie

Krachtige industriële 19"-PC's voor computerruimten

13.03.2015

Rackmount-PC's  

Krachtige IPC's in 19"-formaat

De nieuwe industriële PC's in het genormeerde 19"-rackformaat van Phoenix Contact vormen de betrouwbare oplossing voor het registreren, meten, visualiseren en verwerken van grote datahoeveelheden.

Door het gestandaardiseerde formaat passen ze in de 19"-schakelkast, waar ze voor veeleisende toepassingen voor verschillende branches kunnen worden toegepast. Afhankelijk van de benodigdheden en beschikbare ruimte kan uit twee moduulgrootten met twee of vier hoogte-eenheden worden gekozen. De nieuwe Intel-processoren van de 4e generatie zorgen voor voldoende rekencapaciteit, evenals het werkgeheugen met max. 16 Gbyte en het datageheugen met max. 4 Tbyte. De rack-PC's zijn door PCI-/PCIe-slots uitbreidbaar. De RAID-ondersteuning (0/1/5/10) zorgt voor een hoge systeembeschikbaarheid en dataveiligheid. Dankzij twee resp. drie hot-swap-loopwerken kunnen onderhoudswerkzaamheden eenvoudig worden uitgevoerd, de afsluitbare frontklep beschermt tegen onbevoegde toegang.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten