Naar alle persinformatie

Eenvoudige en nauwkeurige vermogensmeting

11.04.2018

Nieuw Axioline F-vermogensmeetmoduul  

Nieuw Axioline F-vermogensmeetmoduul

Registreer uw energie- en vermogensgegevens nauwkeurig met het I/O-systeem Axioline F. Het Axioline F-productenprogramma is nu uitgebreid met het nieuwe vermogensmeetmoduul AXL F PM EF 1F.

Voor een eenvoudige inbedrijfstelling zijn de gangbare parameters voor het registreren van energie- en vermogensgegevens reeds vooraf ingesteld. Deze parameters kunnen zo nodig via PDI-objecten worden gewijzigd. Voor veel toepassingen kunnen spanningen tot 400 V/690 V en fasestromen en nuladerstroom tot 5 A zonder converter direct worden aangesloten. Als dit niet voldoende is, kunnen de meetbereiken door externe converters worden uitgebreid. Uit de meetwaarden worden onder andere het effectief, blind- en schijnvermogen alsmede -energie berekend. Daarnaast zijn er S0-impulsen beschikbaar. Door bepaling van de harmonischen (THD) kan de netkwaliteit worden geanalyseerd. Zo kunnen storingsbronnen eenvoudig worden gelokaliseerd. Het Axioline F-behuizingsconcept maakt het met de veilige elektrische scheiding mogelijk dat het vermogensmeetmoduul zonder extra isolatiemaatregelen naast andere I/O-modulen kan worden gemonteerd. Het I/O-systeem ondersteunt alle voorkomende Ethernet-gebaseerde netwerkprotocollen en is snel en robuust en bovendien eenvoudig te installeren.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten