Naar alle persinformatie

Toelatingen voor Noord-Amerikaanse markten

17.11.2017

Productenprogramma TERMITRAB complete  

TERMITRAB complete - het productenprogramma

Vanaf nu zijn de smalle overspanningsbeveiligingsmodulen uit de productfamilie TERMITRAB complete ook leverbaar met toelatingen voor Noord-Amerikaanse markten.

TERMITRAB complete heeft daarmee een breed scala aan toelatingen, waarmee u de mogelijkheid hebt tot toepassing volgens UL- en ook volgens CSA-voorschriften in gebruikelijke installaties (ordinary locations). Voor toepassingen in gevaarlijke omgevingen zoals de Ex-omgeving heeft een geselecteerd aantal overspanningsbeveiligingsmodulen en meldingssets bovendien het keurmerk UL-listed gekregen. Dankzij deze toelating is inbouw op zogenaamde hazardous locations tot Class I Division 2 (indeling volgens NEC 500) mogelijk. De volgens UL / CSA goedgekeurde componenten leveren u een voordeel op bij de export en latere eindproductcontroles van geprefabriceerde schakelkasten of installatiedelen. Het komt heel vaak voor dat een UL- of CSA-toelating wordt geëist door installatiebouwers, -eigenaren of verzekeringen, om een allesomvattende veiligheidsstandaard te garanderen.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten