Naar alle persinformatie

Security-routers met draadloze 3G-interface

04.02.2014

Security-routers met draadloze 3G-interface  

Betrouwbare communicatie met machines en installaties

De nieuwe mGuard Security-routers met geïntegreerde draadloze interface maken de industriële communicatie op het wereldwijde mobiele telecommunicatienetwerk betrouwbaarder.

Daarvoor zorgen geïntegreerde veiligheidstechnologieën als VPN en een firewall. Naast UMTS/HASPA worden ook Amerikaanse mobiele CDMA-telecommunicatienetwerken ondersteund. De producten hebben een robuuste metalen behuizing, twee SIM-kaartslots, een GPS-ontvanger en ondersteunen twee of tien VPN-tunnels, afhankelijk van de uitvoering. Industriële telecommunicatieproducten zijn sleutelcomponenten in oplossingen voor toegang of onderhoud op afstand. Op internet en VPN gebaseerde oplossingen vervangen daarbij modem-kiesverbindingen en brengen nieuwe uitdagingen voor de producten met zich mee: de overdracht van grote datahoeveelheden, hoge overdrachtssnelheden en beveiliging tegen onbevoegde toegang moeten gegarandeerd zijn.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten