Naar alle persinformatie

Push-in-verdelerblokoplossingen klantspecifiek configureren

20.04.2018

Webgebaseerde PTFIX-configurator  

Producten met de gewenste eigenschappen wat betreft pooltal, montagetechniek, kleur en codering kunnen op een eenvoudig gestuurde wijze worden samengesteld

Het potentiaalverdelingssysteem PTFIX is nu ook leverbaar met 4 mm²-push-in-aansluiting. Combineer en monteer de blokken tot uw specifieke oplossing.

Afhankelijk van het type zijn ze leverbaar met zes, 12 en 18 aansluitingen in elf verschillende kleurvarianten. Naast de klassieke railmontage op NS15 en NS35 zijn er ook flensadapters voor de directe montage en varianten voor universele plakmontage. Nieuw zijn ook de elektrisch gescheiden 2,5 mm²-blokken, waarmee u door te combineren een hoge klantspecifieke aanpasbaarheid bereikt. Deze elementen vormen met twee polen de kleinst mogelijke eenheid. Ze kunnen met elkaar en met alle andere bloktypen van nominale doorsnede worden gecombineerd. Met de nieuwe webgebaseerde PTFIX-configurator stelt u op een eenvoudig gestuurde wijze producten samen met de gewenste eigenschappen wat betreft pooltal, montagetechniek, kleur en codering. De configuratie ondersteunt een eenvoudig bestelproces door een integratieve verbinding met de e-shop van Phoenix Contact.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten