Naar alle persinformatie

Behuizingsoplossing voor Raspberry Pi-minicomputers

31.05.2016

Elektronicabehuizing RPI-BC  

RPI-BC: de behuizing voor Raspberry Pi-minicomputers

Met de elektronicabehuizing RPI-BC biedt Phoenix Contact voor het eerst een behuizingsoplossing aan voor de montage van minicomputers Raspberry Pi.

De zonder gereedschap monteerbare behuizing is geschikt voor de Raspberry Pi-varianten B+, B2 en B3. Een optionele adapter maakt bovendien de toepassing van de Raspberry Pi A+ mogelijk. De behuizing biedt extra inbouwruimte voor specifieke printplaten, breadboards of componenten waarmee de functieomvang van de minicomputer kan worden uitgebreid. De behuizingen in bouwbreedte 107,6 mm, afmetingen conform DIN 43880, kunnen op de rail of direct aan de wand worden gemonteerd. Met behulp van de montagerailbus kunnen bovendien meerdere modulen aaneengeschakeld worden of met ontwikkelingsbouwsets uit de behuizingsserie BC worden gecombineerd. Voor de aansluiting van de multipurpose-interface GPIO (general purpose input/output) zijn optioneel de printconnectoren PTSM leverbaar. De combinatie van beschermende behuizing en passende aansluittechniek biedt producenten van kleine aantallen, onderzoeksinstellingen en hobby-ontwikkelaars een efficiënte totaaloplossing om de Raspberry Pi-computer uit te breiden tot een elektronicamoduul dat geschikt is voor toepassing.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten