Naar alle persinformatie

Overspanningsbeveiliging nieuw ontwikkeld – krachtig en besparend voor de installatie

10.10.2016

Overspanningsbeveiliging met Safe Energy Control-technologie  

Uitzonderlijk hoge prestaties en een lange levensduur: overspanningsbeveiliging met SEC-technologie

De bliksem- en overspanningsbeveiliging voor voedingen is nu bijzonder krachtig en duurzaam. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij de nieuwe Safe Energy Control-technologie (SEC) met terugwerkingsvrije vonkbrug van Phoenix Contact.

Alle beveiligingsmodulen uit de nieuwe productfamilie zijn volledig nieuw ontwikkeld en zijn gebaseerd op de SEC-technologie. De kern van de bliksemafleiderinstallatie Type 1 is een vonkbrug, die netvolgstromen betrouwbaar tegengaat. Terwijl door het afleidproces in vroegere beveiligingsmodulen vaak zekeringen van de installatie werden aangesproken, is dit met de SEC-technologie verleden tijd. De modulen hebben een uitzonderlijk lange levensduur, ontzien de te beveiligen installatie en doen hun werk ongemerkt. Ook de overspanningsbeveiligingsmodulen Type 2 en Type 3 zijn ontwikkeld met het oog op een hoog vermogen en betrouwbare werking. Vooral de compacte bouwvorm en de volledige steekbaarheid van de afleiders vereenvoudigen het installeren en onderhouden.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten