Naar alle persinformatie

Van de klassieke automatisering naar de digitalisering van de gebouwentechniek

21.04.2017

IoT-gebaseerd Ecosystem Emalytics  

IoT-gebaseerd Ecosystem Emalytics

De disruptieve verandering in de automatiseringstechniek door de digitalisering is niet meer te stuiten. Industrie 4.0 en het Internet of Things maken dit aanschouwelijk.

Gestandaardiseerde protocollen en interfaces voor de gebouwentechniek worden steeds meer cost drivers voor de branche. Binnenkort zal een IP-gebaseerde communicatie niet meer weg te denken zijn. Voor de gebouwenautomatisering ontwikkelt Phoenix Contact daarom het IoT-gebaseerde Ecosystem Emalytics, dat de gebouwenbesturingstechniek met het energiemanagement en business intelligence-services in één oplossing combineert. Moderne IP-geschikte smart devices, maar ook apparaten, sensoren en actoren uit de conventionele gebouwentechniek worden direct in het IoT-managementniveau geïntegreerd. De gegevens staan, ongeacht wat de bron van de informatie is, als informatie-object ter beschikking, om hiermee de processen in de gebouwentechniek te optimaliseren. Met het Ecosystem worden op maat gemaakte projecten gerealiseerd, van behoefte-gestuurde gebouweninfrastructuur-toepassingen (HKL) via een actief energiemanagement tot en met de integratie van intelligente oplaad- en opslagconcepten voor de elektromobiliteit. Het aanbod wordt afgerond door het complete productenprogramma en modulaire schakel- en verdeelinrichtingen van Phoenix Contact.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten