Naar alle persinformatie

Industriële UV-led-kleurenprinter

20.04.2018

BLUEMARK ID COLOR, industriële UV-led-kleurenprinter  

UV-led-printtechniek voor hoogwaardige, direct te gebruiken coderingen

De nieuwe printergeneratie Bluemark-ID van Phoenix Contact is uw all-in-one-oplossing voor industriële codering.

Met de milieuvriendelijke CMYK-printer BLUEMARK ID COLOR codeert u niet alleen monochroom, maar maakt u ook gebruik van alle voordelen van het kleurenprinten. Met de innovatieve UV-led-printtechniek ontstaan hoogwaardige, direct te gebruiken coderingen. Via de schaalbare printresolutie regelt u het fluidverbruik en de printsnelheid zodanig, dat deze optimaal bij uw toepassing passen. De geïntegreerde coderingssoftware ondersteunt u gedurende het gehele printproces. U kunt de printgegevens direct invoeren via het 7“-multicolor-touchdisplay. De intuïtieve menunavigatie zorgt voor een heel eenvoudige bediening.

Naast kunststof in UC-, UCT- en US-formaat codeert u met de BLUEMARK ID-printers ook coderingsmaterialen van aluminium. Het materiaalaanbod met meer dan 1.300 coderingsmaterialen biedt u daarbij oplossingen voor elke toepassing. Met de optioneel te kiezen frontinvoer bent u flexibel in de materiaaltoevoer. Via de automatische afstapelfunctie verwerkt de BLUEMARK ID COLOR meer dan 14.000 coderingen (kleurenprint) resp. 21.000 coderingen (monochrome print) per uur. De integratie van de printer in uw bestaande systeemstructuur wordt eenvoudig gemaakt door de geïntegreerde interfaces.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten