Naar alle persinformatie

Router met nieuwe security-functionaliteit

27.07.2017

FL MGUARD RS4000 TX/TX-P  

mGuard P: het nieuwe security-vlaggenschip van Phoenix Contact

De security-router FL mGuard RS4000 TX/TX-P van Phoenix Contact biedt zowel een breed temperatuurbereik als de toelatingen ATEX en IECEx.

Bovendien worden met ingang van firmware 8.5 meerdere security-functies in dit product af fabriek vrijgeschakeld. Daartoe behoren de Deep Package Inspection Module voor OPC Classic en Modbus/TCP, waarmee een fijnmodulaire afzekering van de betreffende communicatie mogelijk wordt gemaakt, en de firewall-redundantiefuncties met en zonder VPN. Bovendien wordt de 250-VPN-licentie vrijgeschakeld om met maximaal 250 koppelingen tegelijkertijd te kunnen communiceren, alsmede de CIFS Integrity Monitoring, om niet-patchbare systemen te beveiligen. Daarmee is het bij dit product niet meer nodig om afzonderlijke mGuard-licenties te bestellen. De security-router kan in een defense-in-depth-concept volgens ISA-99 resp. IEC 62443 worden ingepland en biedt betrouwbare bescherming van kleine en grote productienetwerken.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten