Naar alle persinformatie

Engineerings- en coderingssoftware

20.04.2018

Engineerings- en coderingssoftware PROJECT complete  

Met PROJECT complete van de engineering naar een complete klemmenstrook

Met de engineerings- en coderingssoftware PROJECT complete van Phoenix Contact krijgt u een doorlopende procesbegeleiding van de engineering tot aan de levering van een complete klemmenstrook.

Gebruik de intuïtieve gebruikersinterface met intelligente functies zoals autocorrectie, speedmarking of 3D-visualisering van projecten om stappen binnen uw bewerkingsproces te automatiseren en veel tijd te besparen bij de engineering.

De engineeringssoftware beschikt over geoptimaliseerde interfaces voor alle gangbare CAE-softwareoplossingen. U neemt gegevens over uit het elektrische schema door er met de muis op te klikken en zo automatisch een passende klemmenstrook op te bouwen. Bestel direct en eenvoudig complete projecten online. De software geeft de benodigde data door aan uw persoonlijke domein op de homepage van Phoenix Contact. U ontvangt per omgaande een specifieke prijscalculatie en informatie betreffende de beschikbaarheid van de producten. Plaats direct uw bestelling. De krachtige coderingstool van het softwareprogramma PROJECT complete ondersteunt alle printers en coderingsmaterialen van Phoenix Contact optimaal. Maak met een grote keuze aan templates, symbolen en formateringen snel en moeiteloos uw specifieke printbestanden aan.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten