Naar alle persinformatie

Fabrikantonafhankelijk compatibele ronde connectoren

28.11.2018

M17 t/m M40 PRO – één voor allemaal  

M17 t/m M40 PRO – één voor allemaal

Phoenix Contact brengt een nieuwe serie ronde connectoren met standaard- en snelvergrendeling op de markt. De serie M17 t/m M40 PRO biedt modulaire oplossingen voor de signaal- en energieoverdracht.

Met de Oneclick-snelvergrendeling kunt u uw apparaten tijdbesparend en betrouwbaar aansluiten. De sluitpositie is duidelijk zicht-, hoor- en voelbaar. De fabrikantonafhankelijke compatibiliteit van de standaard- en de snelvergrendeling garandeert een wereldwijd hoge beschikbaarheid van passende kabel- en apparaatconnectoren. Bij de marktintroductie omvat het programma kabel- en apparaatconnectoren van bouwgrootte M23 – telkens met bus- of stiftcontacten. De kabelconnectoren zijn leverbaar met standaard- of snelvergrendeling. De apparaatconnectoren zijn met beide uitvoeringen compatibel. Voor de signaaloverdracht zijn vooralsnog 6- t/m 19-polige uitvoeringen voor stromen tot 20 A en spanningen tot 300 V beschikbaar. Het programma voor de energieoverdracht omvat 5- en 7-polige varianten met beschermende aarding voor stromen tot 30 A en spanningen tot 630 V.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten