Naar alle persinformatie

Nieuwe apparaatconnectoren met K-, L-, M-polarisatie

21.04.2017

Nieuwe apparaatconnectoren met K-, L-, M-polarisatie  

Nieuwe apparaatconnectoren met K-, L-, M-polarisatie

De nieuwe M12-apparaatconnectoren in de polarisaties K, L en M van Phoenix Contact vullen de brede connectorserie M12 Power aan en stellen u in staat om hoge gelijk- en wisselstromen in een kleine ruimte over te dragen.

De K-gepolariseerde ronde connectoren zijn geschikt voor AC-toepassingen met vijf contacten (4+PE) en de overdracht van max. 630 V / 16 A. De L-gepolariseerde connectoren zijn leverbaar in twee uitvoeringen met vijf contacten (4+FE) alsmede in een 4-polige versie. Beide uitvoeringen zijn geschikt voor een overdracht tot 63 V / 16 A DC en zijn leverbaar in de PROFINET-gespecificeerde versie. De M-gecodeerde connectoren hebben zes contacten (5+PE) voor de overdracht van max. 630 V / 8 A AC. De nieuwe apparaatconnectoren zijn leverbaar als stift- en busvariant met 20 cm lange litzen of als één- resp. tweedelige inbouwconnectoren voor de directe printplaatmontage voor het golf- of reflow-soldeerproces. Net als de reeds bestaande S- en T-polarisaties zijn ook de nieuwe polarisaties beschreven in de norm 61076-2-111. Daarmee staat u een uitgebreid connectorprogramma voor een compacte en toekomstbestendige overdracht van vermogen ter beschikking.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten