Naar alle persinformatie

Krachtige voedingen

28.06.2018

Krachtige voeding voor een hoge beschikbaarheid van de installatie  

Krachtige voeding QUINT POWER

Zorg met de nieuwe spanningsvarianten van de krachtige voedingen QUINT POWER voor een maximale beschikbaarheid van uw installatie. Bij de drie nieuwe voedingen gaat het om een 12 V-voeding met een uitgangsstroom van 15 A alsmede twee 48 V-voedingen met een uitgangsstroom van 5 resp. 10 A.

QUINT POWER biedt met de krachtige uitgangszijde de SFB Technology, die gedurende max. 15 ms het zesvoudige van de nominale stroom levert en zekeringsautomaten selectief aanspreekt.

Parallel aangesloten verbruikers blijven functioneren. Voor een eenvoudige installatie-uitbreiding staat de statische boost ter beschikking met permanent 125 procent van de nominale stroom. De dynamische boost met max. 200 procent van de nominale stroom gedurende 5 s maakt het opstarten van zware belastingen mogelijk. De robuuste ingangszijde met geïntegreerde gasafleider zorgt voor een hoge stoorvastheid van max. 6 kV alsmede een netuitval-overbruggingstijd van minstens 20 ms. De uitgebreide signalering met analoog, digitaal en relaiscontact verhoogt de beschikbaarheid van uw installatie. De preventieve functiebewaking meldt kritische bedrijfstoestanden voordat er een storing optreedt. Bovendien kunt u de voeding QUINT POWER al vanaf een aantal van 1 stuks geconfigureerd bestellen.

Via de NFC-interface kunt u de meldniveaus en karakteristieken specifiek aanpassen. Door het brede temperatuurbereik van -40 °C tot +70 °C zijn de voedingen flexibel toepasbaar. Een omvangrijk en internationaal toelatingenpakket maakt de productfamilie compleet.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten