Naar alle persinformatie

Beveiliging voor lineaire gelijkstroombronnen

29.08.2019

Overspanningsbeveiligingsmodule VAL-SEC DC voor lineaire gelijkstroombronnen  

Overspanningsbeveiligingsmodule VAL-SEC-DC met 2+0- en 2+F-schakeling

U beschermt alle gangbare DC-stroombronnen met lineaire karakteristiek met de overspanningsbeveiligingsmodulen VALVETRAB SEC DC.

De productfamilie bevat ook producten met 2+F-schakeling. Door de ingebouwde gasafleider zijn deze beveiligingsmodulen lekstroomvrij naar de aarde en kunnen daarom met name worden toegepast in isolerende systemen. De hoge prestaties en duurzaamheid zijn slechts twee van de vele voordelen.

De apparaten onderscheiden zich door een DC-afschakelmechanisme en de visuele en mechanische weergave in iedere connector. Zonder extra voorzekering kunnen deze tot 200 A worden toegepast. De overspanningsbeveiligingsmodule wordt pas bij een overbelasting in werking gesteld. Dankzij de veilige afschakeling voorkomt u mogelijke brandschade.

De volledige productfamilie biedt bovendien een potentiaalvrij meldcontact voor de remote-bewaking en een elektrische controle van iedere individuele connector met de Checkmaster 2. Een geïntegreerde polarisatie zorgt voor meer zekerheid en vermijdt het verwisselen van verschillende connectoren.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten