Naar alle persinformatie

Klantspecifieke connectoren online configureren en bestellen

08.10.2018

Samenstelling van een heavy-duty connector met de online-configurator  

HEAVYCON online-configurator

Het productenprogramma HEAVYCON van Phoenix Contact biedt ontelbare combinatiemogelijkheden. Daarom ondersteunt de nieuwe gebruikersvriendelijke HEAVYCON-online-configurator u nu bij de samenstelling.

In afhankelijkheid van uw eisen aan de heavy-duty connectoren stelt hij alleen componenten voor die bij de door u geselecteerde elementen zoals behuizingen, modulaire contactblokken, contactblokken met een vast aantal polen en kabelwartels passen.

Configureer snel uw eigen specifieke connector via de intuïtieve gebruikersinterface met eenvoudige filtermenu's, drag-and-dropfunctie alsmede productafbeeldingen in 2D en 3D. De configuratie wordt realtime in 3D gevisualiseerd. 2D- en 3D-gegevens van uw selectie kunt u eenvoudig downloaden en voor verdere engineering in een CAD-programma importeren. Als uw oplossing gereed is, kunt u uw oplossing direct in de winkelmand plaatsen en met een paar kleine stappen bestellen. Het configuratiebestand wordt door middel van een oplossings-ID bewaard. Zo is uw selectie altijd weer oproepbaar.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten