Naar alle persinformatie

Heavy-duty connectoren voor elke wens

02.06.2015

Heavy-duty connectoren HEAVYCON complete  

Voor elke toepassing de juiste connector

Heavy-duty connectoren uit de productfamilie HEAVYCON complete van Phoenix Contact zijn tot beschermmethode IP69K betrouwbaar dicht.

Met de combineerbare behuizingen uit drie series en de passende contactblokken zijn er voor alle wensen de juiste connectoren. De standaard serie biedt een breed assortiment robuuste metalen behuizingen met verschillende kabelaansluitrichtingen en vergrendelingen. De flexibel zwenkbare bajonetsluiting van de EVO-serie maakt het mogelijk om de kabelaansluitrichting vrij te kiezen en de hoeveelheid varianten en daarmee de voorraadkosten met tot 70 procent te reduceren. De behuizingen van de Advance-serie zijn door de directe schroefvergrendeling zonder aanbouwbehuizing niet alleen kostenbesparend, maar ook zeer robuust en ze hebben een lange levensduur. Alle componenten kunnen individueel worden gecombineerd en flexibel worden aangepast, aangevuld of vervangen.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten