Naar alle persinformatie

Firmware voor security appliances met nieuwe functies

21.04.2017

mGuard security appliances  

mGuard security appliances nu met nieuwe firmware

Met de nieuwe firmware 8.4 voor de mGuard security appliances van Phoenix Contact wordt de functieomvang van de security appliances onder andere uitgebreid met de functies Modbus-TCP-Inspector en DNS-Name-Based-Firewalling.

Met de functie Modbus-TCP-Inspector, een Deep-Packet-Inspection voor Modbus/TCP, kunnen verbindingen die dit veel gebruikte industriële protocol gebruiken uiterst nauwkeurig worden beveiligd. Toegangsrechten kunnen nu niet alleen op het niveau van de IP-adressen en poorten, maar ook op de in het Modbus-protocol gebruikte functiecodes en registers worden ingesteld. Zo kan bijvoorbeeld worden vastgelegd welke Modbus-deelnemers waarden alleen mogen lezen of ook mogen schrijven. Bovendien kunnen registernauwkeurige toegangsrechten worden gedefinieerd. Met DNS-Name-Based-Firewalling kunnen firewall-toegangsrechten niet alleen worden gedefinieerd op basis van IP-adressen, maar ook op basis van DNS-namen. Voor toepassingsscenario's met vaak wisselende IP-adressen wordt hierdoor de configuratie eenvoudiger. De nieuwe firmware-versie mGuard 8.4 staat als download ter beschikking in het download-bereik op de mGuard-productpagina's.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten