Naar alle persinformatie

Phoenix Contact DSL-router en -modem succesvol getest

13.03.2018

Router en modem succesvol getest in het Deutsche Telekom-testcenter  

Onderhoud op afstand via de all-IP-aansluiting van Deutsche Telekom

De omzetting van de analoge telefoonaansluitingen van Deutsche Telekom loopt in volle vaart. Het is de bedoeling dat deze omzetting naar nieuwe digitale IP-technologie dit jaar nog wordt afgerond.

Klanten kunnen daarbij overstappen op de all-IP-tarieven van Telekom en de daarmee verbonden DSL-technologie.

De analoge PSTN-aansluiting (Public Switched Telephone Network) zal aangeboden blijven. Door middel van speciale POTS-kaarten is in de centrale een omzetting naar IP-communicatie uitgevoerd. De bestaande analoge overdrachtstechniek naar het eindapparaat bleef hierbij behouden. Deutsche Telekom noemt dit geautomatiseerde proces "migratie naar de IP-gebaseerde technologie". De nieuwe aansluitingen dragen de benaming "MSAN POTS" ("Multi Service Access Note – Plain Old Telefone Services"). Ze vallen onder de speciale diensten in het net van Deutsche Telekom.

Klanten die hun diensten zoals huisalarm, liftalarm, alarminstallaties, meters aflezen op afstand of onderhoud op afstand tot nu toe via hun analoge aansluiting lieten werken, kunnen dat ook in de toekomst. Alleen moet wel de hardware voor de aansluiting op de betreffende ALL-IP- of MSAN-POTS-aansluiting voldoen aan de eisen voor de gewijzigde IP-communicatie. In het laboratorium van Deutsche Telekom is gebleken dat de apparaten van Phoenix Contact hieraan voldoen.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten