Naar alle persinformatie

Veilig gescheiden van het veld tot in het netwerk

10.07.2017

Modulaire scheidingsversterkercombinatie met opsteekbare gateway  

Scheidingsversterkers willekeurig combineren en in het netwerk integreren

Met de scheidingsversterkers MINI Analog Pro met bus- en netwerkkoppeling combineert u de voordelen van een veilige galvanische scheiding met die van digitale communicatie.

Op een bouwbreedte van minder dan 50 mm geeft u maximaal acht veldsignalen storingvrij door aan industriële netwerken en bespaart u op signaalspecifieke ingangskaarten.

De zeer compacte scheidingsversterkers MINI Analog Pro bieden u alle klassieke functies van de signaaloverdracht bij een bouwbreedte van slechts 6,2 mm: analoge, temperatuur-, frequentie- of schakelsignalen worden betrouwbaar verwerkt en in uitgangssignalen omgezet. Met de nieuwe opsteekbare gateways digitaliseert u deze uitgangsgegevens en verstuurt u deze via een serieel communicatieprotocol, zoals Modbus of PROFIBUS, direct vanuit het interface-niveau naar uw besturingssysteem of PLC. Naast de snelle, foutloze bundeling van de signalen op een netwerkkabel biedt dit u een veilige galvanische scheiding tot in de CPU, ook tussen de afzonderlijke kanalen. Maximaal acht scheidingsversterkers met stroom- of digitale uitgang kunnen willekeurig worden gecombineerd. Dit maakt een tot nu toe ongekende modulariteit en ruimtebesparing voor u mogelijk.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten