Naar alle persinformatie

Heavy-duty connectoren voor compacte energieoverdracht

21.06.2016

D7-behuizingen en -contactblokken  

Heavy-duty connectoren voor de compacte energieoverdracht

In moderne machines en installaties neemt de complexiteit toe en daarmee ook de bijbehorende extra aanpassingen voor de aansluiting en besturingstechniek, zonder dat daarvoor meer ruimte beschikbaar is.

Met de vernieuwde connector-serie HEAVYCON D7 biedt Phoenix Contact u vermogensoverdracht in een compacte bouwvorm aan. De metalen behuizing is circa 40 procent lichter geworden. Ondanks de kleine bouwvorm bieden ze u voldoende kabelruimte voor meerpolige kabels of grote doorsneden. Het geleidende oppervlak en de geleidende afdichtingen vertonen in combinatie met een dienovereenkomstige wartel goede EMC-eigenschappen. De aanbouwbehuizingen bevestigt u met vier schroeven. Zodoende zijn ze opgewassen tegen extreme krachten en snelheden. Met vast aangebouwde kappen kunt u tijdelijk gebruikte interfaces veilig afsluiten. Een nieuwe koppelbehuizing kan naar keuze vanaf de voor- of de achterzijde worden gemonteerd. Deze biedt u ook aan de aansluitzijde IP- en EMC-passende bescherming. Ook de kunststofbehuizingen zijn vernieuwd. De geïntegreerde kabelwartel dicht kleine en grote kabeldiameters betrouwbaar af. Maak nieuwe toepassingen mogelijk met de kunststofbehuizingen met aangebouwde kappen en met de nieuwe koppelbehuizing. Een groot assortiment contactblokken zorgt ervoor, dat signalen en vermogen tot 40 ampère veilig worden doorgegeven.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten