Naar alle persinformatie

Nieuwe verticale printconnectoren

10.10.2016

Nieuwe verticale printconnectoren  

Verticale printconnectoren FKCOR/W

De nieuwe printconnectoren FKCOR/W van Phoenix Contact maken een comfortabele aderaansluiting orthogonaal op de bedieningsrichting mogelijk.

De connectoren voor 2 tot 24 polen beschikken over push-in-veerdrukaansluitingen met door middel van kleuren herkenbaar gemaakte bedieningselementen aan de frontzijde. De bedieningsknoppen kunnen comfortabel vanaf de voorzijde worden bediend en de aders kunnen van onder- of bovenaf worden ingevoerd. Deze geometrie vereenvoudigt de aderaansluiting bij op de rails te monteren modulen aanzienlijk. Geïntegreerde testaftakkingen zorgen voor extra verhoging van het installatie- en onderhoudsgemak. De connectoren met 5,08 mm-raster zijn geschikt voor stromen tot 12 A en spanningen tot 320 V. R- en W-varianten voor tweevoudige basiselementen alsmede uitvoeringen met schroefflens of lock & release-systeem maken verschillende toepassingen mogelijk, zoals in I/O-systemen of decentrale voedingen.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten