Naar alle persinformatie

DC-UPS met geïntegreerde voeding

04.09.2018

DC-UPS met geïntegreerde voeding  

TRIO DC-UPS met geïntegreerde USB-interface

De nieuwe onderbrekingsvrije voedingen van de productfamilie TRIO met geïntegreerde voeding zorgen voor een betrouwbare en ruimtebesparende voeding van uw DC-toepassingen.

Het UPS-moduul en de voeding zijn samengebracht in één behuizing. U hebt alleen nog maar een energiebuffer nodig om het UPS-systeem te completeren. Door een grote keuze aan bijpassende VRLA-energiebuffers voor de modulen met een uitgangsstroom van 5, 10 en 20 A profiteert u van lange buffertijden. Met de geïntegreerde USB-interface kunt u de aangesloten industriële PC's eenvoudig afsluiten. Voor de inbedrijfstelling van de TRIO DC-UPS hebt u geen ingangsnet nodig. Met de functie BAT-Start start u de UPS op vanuit de energiebuffer. Voor het opstarten van zware belastingen levert de dynamische boost gedurende 5 seconden tot 150 % van de nominale stroom. De push-in-aansluiting maakt een eenvoudige en snelle installatie zonder gereedschap mogelijk. Door de uitgebreide signaleringsmogelijkheden en het brede temperatuurbereik van -25 °C tot +70 °C zijn de modulen wereldwijd flexibel toepasbaar.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten