Naar alle persinformatie

Codering van energiecentrales

12.01.2015

RFID-materiaal en schrijf-/leesapparaat  

Het installatiecoderingssysteem dient voor een uniforme en systematische codering van energiecentrales

Phoenix Contact breidt het bestaande programma op het gebied van installatiecodering uit met een systeem van op elkaar afgestemd materiaal: coderingsschildjes, gekleurde schildjes voor de codering van leidingen volgens DIN 2403, coderingshouders en bijbehorend bevestigingsmateriaal.

Het coderingssysteem voor energiecentrales (KKS) is een installatiecoderingssysteem voor uniforme en systematische codering van energiecentrales. De coderingsschildjes worden in een eenvoudige en in een intelligente uitvoering met een geïntegreerde RFID HF- of UHF-transponder aangeboden en bieden talrijke voordelen. Onderhoud en identificatie worden met deze technologie efficiënter, bedieningsvriendelijker en bieden daarmee nieuwe mogelijkheden bij service- en onderhoudswerkzaamheden. Met het coderingssysteem Bluemark Cled kunnen naast het bestaande productenprogramma nu ook de nieuwe installatieschildjes van Phoenix Contact met en zonder RFID-transponder worden bedrukt. Het systeem voldoet aan de eisen voor toepassing in energiecentrales en is dus resistent tegen hoge thermische, chemische en mechanische belastingen.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten