Naar alle persinformatie

Heavy-duty connectoren voor outdoor-toepassingen

10.10.2016

Outdoor-behuizing HEAVYCON ADVANCE  

Met UV-bestendige afdichtingen en speciale poedercoating zeer geschikt voor buitentoepassing

Gebruik de heavy-duty connectoren HEAVYCON ADVANCE van Phoenix Contact voor zeer hoge eisen in agressieve omgevingen zoals in de spoorweg- of chemische industrie alsmede in offshore-installaties.

De nieuwe outdoor-behuizingen zijn gemaakt van corrosie- en zeewaterbestendig spuitgietaluminium. Een zwarte poedercoating biedt extra corrosiebescherming. De doorgaans gebruikelijke aanbouwbehuizingen worden bij HEAVYCON ADVANCE niet gebruikt. Zo ontstaan zeer compacte interfaces met slechts geringe bouwhoogten. Ze bieden u een optimale bekabelingsruimte en besparing op de montage- en materiaalkosten. De outdoor-behuizingen zijn in de bouwgrootten B6, B10, B16 en B24 in hoge en lage bouwvorm leverbaar. De UV-bestendige Viton-afdichting sluit direct op het montagevlak af. HEAVYCON ADVANCE Outdoor bereikt beschermklasse IP68/IP69K. Dankzij de schroefvergrendeling is uw interface betrouwbaar afgesloten en kan deze, anders dan bij een beugelvergrendeling, niet door onbevoegden worden geopend.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten