Naar alle persinformatie

Bestendige etiketten voor de levensmiddelenindustrie

13.11.2019

Detecteerbaar kunststof etiket voor de levensmiddelenindustrie  

Detecteerbaar kunststof etiket voor de levensmiddelenindustrie

Zeer hoogwaardige en robuuste coderingen maakt u door de markering met een laser. De nieuwe productfamilie LS-EML-D van Phoenix Contact omvat witte en zilveren markers uit tweelaags kunststof, speciaal voor deze bewerking.

Dankzij een geïntegreerde, aluminium laag kunnen de etiketten worden gedetecteerd. Met de ISEGA-toelating zijn deze bijzonder geschikt voor de codering van verschillende bedrijfsmiddelen in de besturings-, installatie- en schakelkastbouw in de levensmiddelenindustrie.

Dankzij de hoge hechtkracht van de etiketten is houvast op ruwe, gestructureerde en laagenergetische oppervlakken mogelijk. Het temperatuurbereik van de nieuwe etiketten strekt zich uit van -40 °C tot +120 °C.

Met de thermotransfer-rollenprinters van Phoenix Contact markeert u de etiketten op een betrouwbare en rendabele manier. Bedrukt met het druklint TM-RIBBON 110-EX worden de etiketten zeer bestendig tegen oplosmiddelen, bijtende reinigingsmiddelen, aceton en ethanol.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten