Engagement voor kennisoverdracht

Fascinatie voor techniek

Fascinatie voor techniek

Wij willen techniek voor mensen begrijpelijk maken. Wij steunen u met actuele technologie- en branche-knowhow – op school, in het beroepsonderwijs, op de hogeschool en binnen bedrijven.

Terug naar Bedrijfsverantwoordelijkheid

Categorieën

Wij pakken aan: met engagement voor kennisoverdracht neemt Phoenix Contact zijn verantwoordelijkheid – zowel bedrijfsmatig als maatschappelijk.

Wij brengen veel in beweging

Techniek begrijpen  

Nieuwe generaties laten kennismaken met technische thema's

Wij zijn enthousiast over techniek. Dit enthousiasme willen we doorgeven, jonge mensen met techniek laten kennismaken en dit verder bevorderen als er al belangstelling voor techniek is.

Daarom werken wij nationaal en internationaal samen met partners uit het onderwijs, de wetenschap, beroepsorganisaties en politiek.

Wij zijn vertegenwoordigd in netwerken en hebben eigen initiatieven in het leven geroepen. Bovendien schrijven we wedstrijden uit en nemen we deel aan opleidingsprojecten. Ook zijn we betrokken bij de ontwikkeling van media op opleidingsgebied en maken we onze kennis geschikt om deze aanschouwelijk te kunnen aanbieden.

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten