Medewerkersprofielen

Medewerkersprofielen

Samen werken

Phoenix Contact is een onderneming die springlevend is en bruist van ambitie. Als lokale verantwoordelijke speler behoort het welzijn en de zelfontwikkeling van onze medewerkers tot onze prioriteiten.

Bij Phoenix Contact krijgen ervaringsdeskundigen de gelegenheid hun reeds verworven kennis en kunde gericht toe te passen. Dit verwacht Phoenix Contact niet alleen van medewerkers, maar stimuleert hen daarin ook. Welke interessante verhalen dat oplevert, tonen de volgende portretten.

Jimmy De Sitter
Account Manager

Bij Phoenix Contact zijn waarden meer dan een marketingslogan.

Innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid springen in het oog, alsook grote aandacht voor het professionalisme  van de medewerkers en hun ondernemingszin. Financiële onafhankelijkheid maakt langetermijnvisie mogelijk. Men combineert de flexibiliteit en klantfocus van een KMO met de daadkracht van een multinationale onderneming. Korte beslissingsketens en lokale beslissingsvrijheid leiden tot een uiterst dynamische werkomgeving. Constante investeringen in mensen en middelen maken de ambitieuze groeicijfers realistisch. Naast de slogan “inspiring innovations” zou dus ook perfect “inspiring people” kunnen staan. Geen bla bla, maar boem boem!

Dit alles brengt het beste in de medewerkers naar boven, wat een directe positieve impact heeft op de werksfeer en onze uitstraling naar de markt.

Greet Criel
Accountant

Sinds 2 jaar maak ik deel uit van het financiële team van Phoenix Contact België.

De zogenaamde "boekhouding" is een dynamische afdeling die zowat in elk departement van het bedrijf haar inbreng geeft.  Een supportrol voor elke afdeling. Dat doen we met een klein team en vooral in teamverband.  Als financiële afdeling krijgen we de kans om te communiceren met het Duits moederbedrijf waar we op onze beurt alle nodige ondersteuning mogen ontvangen. De structuur, degelijkheid en organisatie van het Duitse moederbedrijf straalt doorheen de hele Belgische tak.
Bij Phoenix Contact België combineren we de vakkundigheid en structuur van een grote internationale onderneming met de flexibiliteit en dynamiek van een kleine groep. Dit alles geeft me een goed gevoel en vertrouwen om efficiënt en vooral graag te werken voor Phoenix Contact België.

Michel Dehon
Account Manager

Je eigen naam koppelen aan die van een referentie onder de grote namen uit de industrie maakt deel uit van de uitdagingen van het leven. Misschien zelfs meer nog dan een persoonlijke beslissing voor een professionele carrière.
Levensduur, stabiliteit en duurzaamheid zijn geen toevalligheden, ze berusten op objectieve criteria die onmisbaar zijn om dit te bereiken. Ik denk aan twee specifieke voorbeelden uit de zovele gevallen die mij representatief lijken voor deze notie van permanentie en evolutie in de tijd bij Phoenix Contact.
Eerst en vooral het product omwille van de kwaliteit en de constante innovatie. U kunt maar een product of dienst correct verkopen en de klant tevreden stellen als u er zelf in gelooft. Het imago van het product draagt bij aan de reputatie en nodigt u als personeelslid uit om er toe bij te dragen.
Een gezond en goed presterend beheer draagt altijd, maar vooral tijdens moeilijke periodes met een onzekere economie, bij aan de duurzaamheid van de onderneming, buiten het tumult van de beurs, zodat ze zich kan richten op de belangrijkste en constante uitdaging voor de promotie van het merk.
In de komende tien jaar viert Phoenix Contact haar 100ste verjaardag binnen de industrie. Ik heb, samen met mijn collega's, al bijna 30 jaar meegewerkt aan de commerciële ontwikkeling van een sector die gedekt wordt door het Belgische filiaal.

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Service

Volg ons op Linkedin!

Volg ons en blijf op de hoogte van nieuwtjes, vacatures en veel meer.

Ontdek Phoenix Contact België op Linkedin

Werken bij Phoenix Contact

Een impressie van ons bedrijf, onze medewerkers en onze cultuur.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten