Besturing - ILC 200 UNI-PAC - 2862291

Inline-Controller met een INTERBUS-localbusinterface voor het Inline-installatiesysteem, te programmeren volgens IEC 61131-3, compleet met toebehoren (connector en coderingsveld)

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Toelatingen

Downloads

Artikelomschrijving

Inline-Controller
Met de ILC 200 UNI wordt elk Inline-station een decentrale functie-eenheid. De ILC 200 UNI wordt achter een Inline-kopstation (INTERBUS, PROFIBUS, DeviceNet™, Ethernet...) geïnstalleerd. Het moduul stuurt vervolgens signalen van het Inline-station naar al deze veldbussystemen. Hiermee wordt maximale onafhankelijkheid van het bovenliggende veldbussysteem bereikt.
De functies die met de ILC 200 UNI kunnen worden uitgevoerd, lopen van noodfuncties bij het uitvallen van de hogere veldbussen via redundantiefuncties en de voorverwerking van procesdata tot aan de decentrale functie-eenheid.
Het belangrijkste toepassingsgebied is de installatiebouw met de continu wisselende eisen die door klanten aan het veldbussysteem en centrale besturingen worden gesteld. Met de ILC 200 UNI kunnen functie-eenheden ook voor verschillende hogere veldbussen identiek worden gehouden. Dat bespaart engineerings- en inbedrijfstellingskosten.
Directe, snelle in-/uitgangen, die voor de meest uiteenlopende functies zoals interruptingang, eventteller en pulsgenerator, flexibel kunnen worden toegepast, zorgen voor korte reactietijden ter plaatse.
De programmering van de Inline-Controllers vindt universeel plaats volgens IEC 61131 met de automatiseringssoftware PC WORX.

Uw voordelen

  • snelle ingangen voor Interrupt-bewerkingen, tellen van impulsen en periodemeting
  • 24 V-high-speed-uitgangen voor pulsbreedtemodulatie
logo

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2862291
Verpakkingseenheid 1 stk
Cataloguspagina Pagina 27 (AX-2009)
GTIN 4017918909116
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 366,300 g
Douanetariefnummer 85371091
Land van herkomst DE (Duitsland)

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

PLCnext Technology

Het platform voor onbegrensde automatisering.

PLCnext Technology
Naar de PLCnext-website
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten