Inline-functiemoduul - IB IL SSI - 2836340

Inline-positioneermoduul, zonder toebehoren, 1 ingang absolute encoder, 4 digitale ingangen 24 V DC, 4 digitale uitgangen 24 V DC, 500 mA, 3-draads aansluittechniek

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Downloads

Artikelomschrijving

Met de Inline absolute en relatieve encodermodulen kunnen aandrijvingen probleemloos worden gepositioneerd.
De moduul IB IL SSI is ontwikkeld voor het aansluiten van absolute encoders (singleturn of multiturn). Met de moduul IB IL INC kunnen de signalen van relatieve encoders worden verwerkt (symmetrische of asymmetrische encoders). Beide modulen voeden de encoder met 5 V DC en 24 V DC en zijn tevens voorzien van vier digitale ingangen 24 V DC en vier digitale uitgangen 24 V DC, 500 mA.
De digitale ingangen zijn bestemd voor het aansluiten van eindpositie- en referentieschakelaars terwijl de digitale uitgangen de richting en snelheid van de verplaatsing aangeven.
Configuratie en parametreren van de modulen vindt plaats via de bus. Daarna kunnen de gewenste positiewaarden vanuit het besturingsprogramma worden doorgegeven. Bij sommige applicaties kunnen positiewaarden ook op het moduul worden opgeslagen. Zodra de applicatie een positie aangeeft, zorgt het moduul zelfstandig voor de positionering. Het moduul controleert daarbij de verplaatsing en stuurt statusmeldingen naar de besturing. Bij storingen wordt de aandrijving direct gestopt.
De Inline-positioneermodulen kunnen met behulp van opklapbare coderingsveldjes worden gecodeerd. Deze coderingsveldjes zijn voorzien van insteekkaarten, die u afhankelijk van de toepassing naar wens kunt beschrijven. Voor het coderen van de aansluitingen kunt u bovendien gebruik maken van Zackband ZBFM-6...

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2836340
Verpakkingseenheid 1
Cataloguspagina Pagina 95 (AX-2007)
GTIN 4017918160807
Douanetariefnummer 85389091

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

PLCnext Technology

Het platform voor onbegrensde automatisering.

PLCnext Technology
Naar de PLCnext-website
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten