Software - EC AR CAB SW TOOL - 2819545

Inbedrijfstellings- en diagnosesoftware voor de Inline-servoversterker IB IL EC AR 48/10A, inclusief kabel voor de aansluiting aan de RS-232-interface van een PC.

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Downloads

Artikelomschrijving

De Inline-servoversterker IB IL EC AR 48/10A kan met behulp van de inbedrijfstellings- en diagnosesoftware zonder buskoppeling en voor het realiseren van het besturingsprogramma van de machine resp. installatie via een seriële interface in gebruik worden genomen (stand-alone opbouw).
De Inline-servoversterker wordt daarbij geprogrammeerd met behulp van een script-taal, die verschillende commando's voor het lezen en schrijven van alle parameters ter beschikking stelt. Voor het evalueren en verder optimaliseren van de ingestelde (regel)parameters beschikt de software over een oscilloscoop-functie, waarmee het tijdelijke verloop van maximaal vier parameterwaarden in realtime worden geregistreerd en na het doorlopen van een script grafisch kunnen worden weergegeven. Daarbij kan de registratie door standaardfuncties van een digitale oscilloscoop, zoals bijvoorbeeld triggertijdstip, triggervertraging, aftastperiode of aantal registratiepunten (samples), worden aangestuurd. Aan de hand van het verloop van de grafieklijnen kan vervolgens het sturingsgedrag van de regelaar worden geanalyseerd en kunnen eventueel aanwezige trillingen in het regelcircuit zichtbaar worden gemaakt. Met behulp van de verworven kennis worden de regelparameters net zo lang aangepast tot het gewenste regelgedrag is ingesteld.
Als alternatief voor de oscilloscoop-functie kan de gebruiker ook maximaal 16 vrij te selecteren parameters in tabelvorm laten weergeven. De actualiseringsinterval van de parameterwaarden kan daarbij trapsgewijs tussen 1 en 60 sec. worden ingesteld.
De op die manier berekende parameters kunnen vervolgens voor databeveiliging in een bestand of op de aangesloten PC worden opgeslagen en indien gewenst op een later tijdstip vanuit het bestand weer in het moduul worden geladen.

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2819545
Verpakkingseenheid 1 stk
Opmerking Ordergebonden productie (geen retournering)
Cataloguspagina Pagina 240 (C-8-2013)
GTIN 4046356043847
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 0,000 g
Douanetariefnummer 85444290

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

PLCnext Technology

Het platform voor onbegrensde automatisering.

PLCnext Technology
Naar de PLCnext-website
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten