Scheidingsversterker - MCR-C-UI-UI-DCI - 2810913

MCR-3-weg-scheidingsversterker, met configureerbare in-/uitgang, voor galvanische scheiding van analoge signalen, voorgeconfigureerd. Toelaatbare signaalcombinaties vindt u in het datablad

Prijs:

Configuratie

Overzicht

Technische gegevens

Toelatingen

Downloads

Artikelomschrijving

De 3-weg-scheidingsversterker MCR-C-UI-UI(-450)-DCI(-NC) wordt toegepast voor galvanische scheiding en omzetting van analoge signalen. De scheidingsversterker zorgt voor de galvanische scheiding van analoge standaardsignalen. De moduulin- en -uitgang worden via geïntegreerde DC/DC-converters galvanisch gescheiden door het net gevoed (3-weg-scheiding).
De benodigde voedingsspanning wordt via een groene power-led gesignaleerd. Zo wordt duidelijk zichtbaar of er voedingsspanning beschikbaar is.
Het MCR-moduul garandeert een veilige ontkoppeling tussen een sensorcircuit en het verwerkingscircuit en voorkomt hiermee tevens de wederzijdse beïnvloeding van meerdere sensorcircuits onderling.
Dankzij de 3-weg-scheiding kunnen de modulen universeel ter plaatse resp. in de buurt van de besturing voor signaalomzetting en galvanische scheiding worden gebruikt. Daarnaast kunnen ze op overdrachtstrajecten voor de overbrugging van hoge belastingsweerstanden worden toegepast.
De signaalomzetting vindt plaats via een inductieve overdrachtsmethode. Bovendien reduceert een achter het moduul geschakeld filter mogelijke storingsinvloeden.

logo

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2810913
Verpakkingseenheid 1 stk
Opmerking Ordergebonden productie (geen retournering)
Cataloguspagina Pagina 360 (IF-2009)
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 149,400 g
Douanetariefnummer 85437090
Land van herkomst DE (Duitsland)

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

PLCnext Technology

Het platform voor onbegrensde automatisering.

PLCnext Technology
Naar de PLCnext-website
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten