I/O-moduul - IBS RT 24 DO 16-T - 2753643

INTERBUS-RT-digitaal uitgangsmoduul, 16 uitgangen, 24 V DC, 500 mA, 2-draads aansluittechniek, beschermklasse IP20, zonder connectorset

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Toelatingen

Downloads

Artikelomschrijving

INTERBUS-RT-moduul met digitale uitgangen
Deze INTERBUS-RT-uitgangsmodulen zijn een voordelige oplossing voor toepassing in machines en installaties met kleine clusters van in- en uitgang. Dankzij de integratie van de kopstationfunctie in de modulen is de opbouw zeer compact.
De digitale uitgangsmodulen zijn beschikbaar met 16 of 32 uitgangen in de spanningsvarianten 24 V DC, 120 V AC en 230 V AC en met een uitgangsstroom van 0,5 A.
De sensoren/actoren worden in 1-, 2-, 3- of 4-draads aansluittechniek direct op het moduul aangesloten, naar keuze met steekbare COMBICON-schroef- of veerdrukklemmen. De afzonderlijke klemmenstroken zijn gecodeerd, zodat verwisselen tijdens het installeren wordt voorkomen.
Door toepassing van deze steekbare klemmen en de D-SUB-connectoren voor het aansluiten van INTERBUS is de bedrading permanent. Doordat alle aansluitingen steekbaar zijn, kan het moduul eenvoudig met slechts enkele handelingen worden vervangen.
De aardverbinding wordt automatisch tot stand gebracht zodra de modulen op de montagerail worden geklikt of bij montage op de montageplaat.
Voor het doorverbinden van extra potentiaalniveaus zijn bijpassende adapters beschikbaar.
Status- en busdiagnose-LED's geven op elk moment informatie over de status van de modulen.
Alle modulen kunnen individueel op het grote coderingsveld worden gecodeerd. De codering kan met de hand, plotter of printer op de uitneembare insteekkaarten worden gerealiseerd. Voor alle moduultypen zijn natuurlijk vervangende coderingsvelden beschikbaar.
Met de INTERBUS-converter OPTOSUB-PLUS kunnen de datasignalen worden omgezet van koperkabel naar glasvezel.

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2753643
Verpakkingseenheid 1 stk
Opmerking Ordergebonden productie (geen retournering)
GTIN 4017918062873
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 337,900 g
Douanetariefnummer 85389091
Land van herkomst DE (Duitsland)

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

PLCnext Technology

Het platform voor onbegrensde automatisering.

PLCnext Technology
Naar de PLCnext-website
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten