Controlekaart - IBS S5 DSC/I-T - 2752000

Controlekaarten voor Siemens SIMATIC ® S5-besturingen, met galvanische scheiding

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Downloads

Artikelomschrijving

INTERBUS-controlekaarten voor Siemens SIMATIC S5-besturingen
Door middel van de controlekaart IBS S5 DSC/I-T kunnen SIMATIC S5-115U- tot 155U-besturingen aan INTERBUS worden gekoppeld.
De controlekaart wordt via de SIMATIC I/O-bus met de besturing verbonden. De kaart werkt als een systeemeigen I/O-kaart met variabel adresbereik. Zo zijn de gegevens van de INTERBUS I/O-modulen direct via de periferie (L PW, T PW,...), of indirect via de procesafbeelding (U E, S A,...) toegankelijk.
Het INTERBUS-systeem wordt automatisch met het inschakelen van de PLC of via het applicatieprogramma geactiveerd. De installatiespecifieke parameters van het INTERBUS-systeem en de controlekaart worden opgeslagen in een steekbaar parametreergeheugen dat zich op de controlekaart bevindt.
Voor het genereren van de parametergegevens staat de comfortable INTERBUS-software IBS CMD SWT voor Windows ter beschikking. Met de systeemoverkoepelende bedieningssoftware IBS CMD SWT kunt u behalve parametreren, configureren en documenteren ook diagnoses uitvoeren, zowel per deelnemer als van het complete INTERBUS-systeem. Tevens kan tijdens bedrijf de status van alle aangesloten INTERBUS-deelnemers worden gevisualiseerd.
Folgende Funktionalitäten ergänzen diese leistungsstarke Anschaltbaugruppe:
- procesdataverwerking (volgens IEC 1131)
- synchrone communicatie
- parametrering van alternatieve en dynamische buscomponenten
- parametreren met CMD
- plug & play"-inbedrijfstelling.
Om de uitgebreide diagnose van het INTERBUS-systeem duidelijk weer te geven, beschikt de IBS S5 DSC-controlekaart over een royaal LC-display waarop de bedrijfs- en storingstoestand wordt getoond. De directe presentatie van de meldingen helpt zo de inbedrijfstelling en stilstand te verkorten. Hiermee wordt de beschikbaarheid van uw installatie verhoogd.

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2752000
Verpakkingseenheid 1 stk
Opmerking Ordergebonden productie (geen retournering)
GTIN 4017918120269
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 542,000 g
Douanetariefnummer 85389091
Land van herkomst DE (Duitsland)

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten