Controlekaart - IBS ECO-LINK - 2746346

INTERBUS-master-interface inclusief: - Driversoftware voor DOS en Windows - Gebruikersdocumentatie Duits en Engels - Monitorprogramma's - Voedingskabel

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Toelatingen

Downloads

Artikelomschrijving

De IBSECO-Link biedt een andere mogelijkheid voor toepassing van het INTERBUS-syteem aan IBM-compatibele PC's. De IBS ECO-Link is een voordelige oplossing die een eenvoudige handling biedt voor simpele besturingstaken. De gebruiker bereikt snel resultaat, indien de signalen van de periferie zonder tijdrovende werkzaamheden in de PC ter beschikking worden gesteld.
De IBS ECO-Link is uitermate geschikt voor inbedrijfstellings- en servicedoeleinden. Bovendien kan IBS ECO-Link ook voor meetwaarderegistraties worden toegepast, bijv. bij gebruik in combinatie met notebooks of als besturing voor niet-complexe machines en kleine installaties. Omdat de busbediening en protocolafwikkeling door de PC wordt uitgevoerd waarop de seriële interface van de IBS ECO-Link is aangesloten, hangt de performance van de installatie vooral af van het gebruikte processortype en de belasting daarvan.
De driversoftware voor Windows en DOS maakt, net als voorbeeldprogramma's en een monitor, deel uit van het product. Deze hoeven echter niet extra worden geïnstalleerd omdat de seriële drivers van het besturingssysteem worden gebruikt. De meest recente versie treft u op deze website aan. Met de driver kunt u heel snel en gemakkelijk krachtige INTERBUS-toepassingen maken met C, C++, Delphi of Visual Basic.

logo

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2746346
Verpakkingseenheid 1 stk
Cataloguspagina Pagina 335 (AX-2007)
GTIN 4017918174095
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 157,200 g
Douanetariefnummer 85389091
Land van herkomst DE (Duitsland)

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

PLCnext Technology

Het platform voor onbegrensde automatisering.

PLCnext Technology
Naar de PLCnext-website
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten