ECO Link - PB ECO LINK - 2741480

PROFIBUS ECO Link, RS-232(V.24)-PROFIBUS-converter, inclusief software voor PC

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Downloads

Artikelomschrijving

De PROFIBUS-mastersimulator is een eenvoudige universele tool voor de data-uitwisseling met PROFIBUS-slaves van vrijwel alle fabrikanten via PROFIBUS DP. De PROFIBUS-mastersimulator kan met vele PROFIBUS-slaves data uitwisselen, zelfs zonder GSD-bestand, typebestand of PROFIBUS-masterdata. Bovendien kan de PROFIBUS DP-mastersimulator vanzelfsprekend ook GSD-bestanden gebruiken om de data-uitwisseling met PROFIBUS-slaves te starten. Ook is het mogelijk om PROFIBUS-slaves te adresseren. De PROFIBUS-mastersimulator biedt ook de mogelijkheid om een PROFIBUS-lijn te doorzoeken op alle aangesloten deelnemers en deze grafisch weer te geven. Uitgangsgegevens kunnen consistent worden overgedragen. In de Tipp-modus is het mogelijk om de uitgangen net zolang te activeren als dat de muisknop wordt ingedrukt.
De voeding van de interfaceconverter vindt plaats via de PROFIBUS-interface zelf. Daarom is deze ook zeer geschikt voor mobiel gebruik met een laptop. De interfaceconverter wordt eenvoudig verbonden tussen PROFIBUS en de RS-232-verbindingskabel. De PROFIBUS-mastersimulator is een testapparaat resp. een inbedrijfstellingstool voor PROFIBUS-slaves en is daarom niet geschikt voor het besturen van automatiseringsprocessen.
Bij de PROFIBUS-mastersimulator wordt de interfaceconverter tussen de RS-232-interface van de PC en PROFIBUS meegeleverd. Bovendien ontvangt u ook nog een verbindingskabel naar de PC + de software op diskettes.

logo

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2741480
Verpakkingseenheid 1 stk
Opmerking Ordergebonden productie (geen retournering)
Cataloguspagina Pagina 230 (C-6-2017)
GTIN 4017918190859
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 50,000 g
Douanetariefnummer 85366990
Land van herkomst DE (Duitsland)

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten