Softwaredrivers - CD IBS PCI SC RTX - 2737423

Driver en documentatie-cd incl. driver als RTDLL, koppeldriver voor parallelle toegang tot Windows en HLI-interface als RTDLL, incl. online-documentatie (als ontwikkelingslicentie)

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Downloads

Artikelomschrijving

In de machinebouw of in de installatiebouw veroveren PC's steeds meer de besturingswereld. Daarbij zijn de veiligheid van de applicaties alsmede de deterministische toegang tot de data belangrijke eisen die aan een PC worden gesteld. Met behulp van de realtime-uitbreiding Venturcom RTX kunnen nu ook regeltechnische applicaties of bewegingsbesturingen op de PC draaien, die verhoogde eisen stellen aan de deterministiek en de stabiliteit van een systeem. De Venturcom-realtime-omgeving is dan het mastersysteem op deze computer - het besturingssysteem Windows draait parallel. De ondersteunde PCI-modulen zorgen voor de integratie van INTERBUS in de omgeving, met de uitgebreide basisgegevens (8192 datapunten) en de bekende G4-diagnose. 30 kByte NVRAM voor remanente gegevens en directe ingangen voor schakelaars/displays breiden de PC uit tot een regelrechte besturing. Hiervoor wordt met behulp van C-compilers (bijv. Visual Studio V6.0 Visual C/C++) een applicatie geprogrammeerd, die de besturing van de installatie overneemt. Het Windows-besturingssysteem houdt zich bezig met de communicatie naar de buitenwereld (bovenliggende besturing, MES, databases) en de visualisering.
De software bestaat uit de driver, een eenvoudige applicatie-interface (HLI) en een koppeldriver voor de communicatie tussen de Windows-wereld en de Venturcom-omgeving. Het gaat hier om een onbeperkte ontwikkelingslicentie.
De noodzakelijke runtime-licenties voor de realtime-uitbreiding kunnen afzonderlijk bij de fabrikant van Venturcom (www.vci.com) worden besteld.
Bovendien zijn drivers van andere leveranciers voor andere besturingssystemen (Linux, QNX etc.) resp. op IEC 61131-gebaseerde besturingssystemen (Klöpper & Wiege, 3S etc.) leverbaar.

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2737423
Verpakkingseenheid 1
GTIN 4017918974329
Douanetariefnummer 49111010

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

PLCnext Technology

Het platform voor onbegrensde automatisering.

PLCnext Technology
Naar de PLCnext-website
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten