Controller - ILC 200 IB - 2729800

Inline-Controller, zonder connector en coderingsveld. De Controller wordt in plaats van een standaard Inline-kopstation geïnstalleerd. Net als een kopstation verbindt de Inline-Controller het station met het hogere INTERBUS-netwerk.

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Toelatingen

Downloads

Artikelomschrijving

De Inline-Controller-CPU maakt van het Inline-station een modulaire en compacte besturing. De Inline-Controller wordt in plaats van een standaard Inline-kopstation geïnstalleerd. Net als een kopstation verbindt de Inline-Controller het station met het bovenliggende netwerk.
De geïntegreerde besturingsfunctionaliteit is volgens IEC 61131-3 programmeerbaar. Het Inline-installatiesysteem kan hierdoor decentraal en onafhankelijk besturen. Snelle in-/uitgangen zorgen voor korte reactietijden ter plaatse.
De toepassing van de Inline-Controller of een andere Remote Field Controller maakt de opbouw mogelijk van vooraf geteste mechanische en elektrische eenheden, die dan tot een totaaloplossing kunnen worden samengevoegd. Door de vooraf geteste mechanische, elektrische, I/O- en besturingstechnische functie-eenheden samen te voegen, nemen engineering-, installatie- en inbedrijfstellingstijden duidelijk af. Met dit principe kunnen installaties ook flexibel worden uitgebreid.
Programmering met PC WORX
De programmering van de Inline-Controller vindt universeel plaats met de automatiseringssoftware PC WORX. De programma's worden overeenkomstig de internationale standaard IEC 61131-3 vervaardigd. Het downloaden van programma's vindt plaats via INTERBUS of via de lokale RS-232-interface. Programma's en configuratiebestanden worden permanent opgeslagen in een geïntegreerd flash-geheugen. Voor de remanente opslag van variabelen en flags is 8 kByte permanent (NV)RAM beschikbaar.

Uw voordelen

  • snelle ingangen voor Interrupt-bewerkingen, tellen van impulsen en periodemeting
  • 24 V-high-speed-uitgangen voor pulsbreedtemodulatie
logo

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2729800
Verpakkingseenheid 1 stk
Cataloguspagina Pagina 93 (AX-2005)
GTIN 4017918185992
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 342,400 g
Douanetariefnummer 85371091
Land van herkomst DE (Duitsland)

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

PLCnext Technology

Het platform voor onbegrensde automatisering.

PLCnext Technology
Naar de PLCnext-website
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten