Kopstation - IBS ST ZF 24 BKRB-LKDIO8/8/3LK - 2726052

Afbeelding toont de variant IBS ST 24 BK-RB-T DIO 8/8/3-LK

INTERBUS-ST-I/O-kopstation, glasvezelaansluiting, 8 digitale ingangen, 8 digitale uitgangen, 500 mA, extra glasvezel-remotebusaftakking, beschermklasse IP20, bestaande uit: basisklemmenblok met veerdrukaansluiting en moduulelektronica

Prijs:

Save money: Best price starts from {0} pieces!

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Downloads

Artikelomschrijving

INTERBUS-ST-kopstations met extra interfaces (periferie)
Naast de eigenlijke kopstationfuncties zijn in de INTERBUS-I/O-kopstations 8 digitale ingangen en 8 digitale uitgangen geïntegreerd. Bovendien kunnen de modulen met maximaal vier INTERBUS-ST-I/O-modulen worden uitgebreid. Alle functies van de kopstations, zoals bijv. het afschakelen van de I/O-modulen van het INTERBUS-netwerk, blijven onbeperkt van kracht.
Deze kopstations zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waar slechts weinig ruimte beschikbaar is of waar slechts enkele I/O's moeten worden verwerkt.
De IBS ST 24 BK DIO 8/8/3-T resp. ....-LK kopstations bieden de mogelijkheid in- en uitgangen naar keuze via de schroefklemmen of met een FLK-systeemconnector aan te sluiten. Hierdoor zijn elektronische vermogensrelais ELR 319 of VARIOFACE-in-/uitgangsmodulen met 14-polige FLK-connectoren eenvoudig aan te sluiten.
De kopstations IBS ST 24 BK RB-T... resp. IBS ST 24 BK RB-LK ... zijn voorzien van een extra remotebusaftakking. Met de remotebusaftakking heeft men weer dezelfde mogelijkheden als met de remotebus. Alle modulen met remotebusinterface kunnen hier worden opgenomen.
Bij alle INTERBUS-kopstations kunnen de extra businterfaces afzonderlijk worden afgeschakeld. Zij verrichten in zekere zin de taken van twee kopstations in het INTERBUS-systeem en worden in de adreslijsten van de engineeringssoftware (CMD) ook zo behandeld.
Let op: bij het opbouwen van de aftakkende bus moet rekening worden gehouden met de door de INTERBUS-controlekaarten ondersteunde topologie.

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2726052
Verpakkingseenheid 1
GTIN 4017918154189
Douanetariefnummer 85389091

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Service

HIGHLIGHTS 2021

Creative solutions for a smart world

Ontdek PLCnext Technology

Al het goede van een klassieke PLC gecombineerd met een open source besturingssysteem. De mogelijkheden zijn eindeloos...

PLCnext Technology
Ontdek de controller van de toekomst
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback