Controller - IBS ST 24 RFC-T - 2725529

INTERBUS ST-Remote Field Controller, bestaande uit een basisblok met een kopstation en een submastermoduul

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Downloads

Artikelomschrijving

INTERBUS-ST Remote Field Controller
Met de Remote Field Controller voor INTERBUS-ST kunnen machines en installaties decentraal en modulair worden geautomatiseerd. Toepassing van de Remote Field Controller maakt de opbouw van reeds geteste mechanische en elektrische modulen mogelijk die dan tot een totaaloplossing kunnen worden samengebouwd. Door geteste functiemodulen samen te voegen, nemen engineering-, installatie- en inbedrijfstellingstijden duidelijk af. Met dit principe kunnen installaties ook flexibel worden uitgebreid.
De Remote Field Controller IBS ST 24 RFC-T is een INTERBUS-master in de ST-serie waarop I/O-modulen in de ST-uitvoering direct kunnen worden aangesloten. Ook beschikt deze controller over een INTERBUS-remotebus, waarop elk gewenste INTERBUS-moduul kan worden aangesloten. Met het IBS ST 24 RFC-T-moduul kunnen daardoor onafhankelijke INTERBUS-subnetwerken worden opgebouwd, die automatiseringstaken automatisch en onafhankelijk van elkaar kunnen uitvoeren.
Via INTERBUS worden de gegevens tussen de afzonderlijke Remote Field Controllers uitgewisseld, bijvoorbeeld ten behoeve van synchronisatie. Het is daarbij niet van belang of er korte tijdkritische procesdata of complexe gebruiksgeoriënteerde parameterrecords moeten worden uitgewisseld.
Programmering met PC WORX
De programmering vindt universeel plaats met de automatiseringssoftware PC WORX. De programma's worden overeenkomstig de internationale standaard IEC 61131 vervaardigd. Het downloaden van programma's vindt plaats via INTERBUS of de lokale RS-232-C-interface. Programma's en configuratiebestanden worden permanent opgeslagen in een geïntegreerd flashgeheugen. Voor de remanente opslag van variabelen en flags is in de Remote Field Controller 8 kByte permanent RAM (NVRAM) beschikbaar.

logo logo

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2725529
Verpakkingseenheid 1 stk
Opmerking Ordergebonden productie (geen retournering)
GTIN 4017918153854
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 1.247,000 g
Douanetariefnummer 85389091
Land van herkomst DE (Duitsland)

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

PLCnext Technology

Het platform voor onbegrensde automatisering.

PLCnext Technology
Naar de PLCnext-website
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten