Controlekaart - IBS ISA SC/486DX/I-T - 2723945

Controlekaart met coprocessor, met galvanische scheiding, incl. driversoftware en handboek op cd

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Downloads

Artikelomschrijving

INTERBUS generatie 4-coprocessorkaart
Met de IBS ISA SC/486DX/I-T is een krachtige INTERBUS-PC-controlekaart beschikbaar waarbij de bedienings-pc's in machines en installaties in een hogere programmeertaal kunnen worden geprogrammeerd. De besturings- en automatiseringsprogramma's draaien op de coprocessor van IBS ISA SC/486DX/I-T. Het PC-systeem is hierdoor vrij voor het visualiseren van de via INTERBUS aangesloten processignalen en procesparameters.
Voor de coprocessor van de IBS ISA SC/486DX/I-T wordt de wereldwijd beschikbare PC/104-standaard als steekbare embedded PC-kaart toegepast. Het programmeren van de besturingsprogramma's vindt plaats met standaard compilers zoals Borland C of Microsoft C. De programma's worden op de host ontwikkeld en getest en vervolgens op de coprocessorkaart geladen.
Voor het DOS-besturingssysteem en de applicatie is 8 MB IDE Flash als lokaal station beschikbaar. Voor de runtime kan de applicatie de 640 kByte van het DOS-besturingssysteem gebruiken. Voor de programmering van de applicatie kan de gebruiksvriendelijke hogere programmeertaal-interface HLI worden gebruikt.
De voeding vindt normaal gesproken plaats via de host-PC. Voor een van de host onafhankelijke voeding is een externe 5 V-aansluiting beschikbaar. Als de voeding van de host uitvalt, heeft dit geen gevolgen voor de werking van de IBS ISA SC/486/DX/I-T, het aangesloten INTERBUS-systeem en voor het besturingsprogramma op de coprocessor.
Als toebehoren kan een geïntegreerde voeding voor het PC ISA slot (24 V IN/5 V OUT) IBS PC EXT PS/24DC/FIL worden besteld.

logo logo

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2723945
Verpakkingseenheid 1 stk
Opmerking Ordergebonden productie (geen retournering)
GTIN 4017918154134
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 479,200 g
Douanetariefnummer 84733020
Land van herkomst DE (Duitsland)

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

PLCnext Technology

Het platform voor onbegrensde automatisering.

PLCnext Technology
Naar de PLCnext-website
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten