Controlekaart - IBS ISA RI/I-T - 2723071

Slavecontrolekaart voor de ISA-bus, met koperaansluiting

Prijs:

Save money: Best price starts from {0} pieces!

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Downloads

Artikelomschrijving

INTERBUS-slavekaarten voor PC's
De slavekaart is een intelligente PC-kaart die een PC op een willekeurige plaats in een INTERBUS-systeem opneemt. Zo kunnen bijvoorbeeld krachtige visualiseringsstations worden gerealiseerd die lokaal toegang bieden tot de gegevens van het INTERBUS-systeem en de besturing.
In een PC kunnen indien nodig maximaal 4 kaarten tegelijkertijd worden geïnstalleerd, zodat met één PC meerdere INTERBUS-lijnen kunnen worden gevisualiseerd resp. gecontroleerd. Voor onafhankelijk functioneren in een uitgeschakelde PC is een externe voedingsspanning (5 V) mogelijk.
U kunt het aantal datawoorden van de slavekaarten in het INTERBUS-systeem instellen tussen één en zestien. Naast een vrij configureerbaar, snel I/O-kanaal voor geselecteerde, tijdkritische gegevens, wordt ook het INTERBUS-parameterkanaal (PCP) ondersteund. Het parameterkanaal biedt praktische toegang tot grotere datablokken, zoals cyclisch lezen van het totale I/O-bereik van de master.
De software-interfaces naar het applicatieprogramma zijn compatibel met INTERBUS-PC-controlekaarten van generatie 4 zoals de IBS PC ISA SC/I-T. De controlekaart kan via de DDI-interface in een hogere programmeertaal worden geprogrammeerd. Voor Windows NT en DOS zijn drivers beschikbaar.
Uitwisseling van gegevens via OPC wordt ondersteund vanaf versie 2.0 van de OPC-server (2729127 IBS OPC-server).
Als toebehoren kan een geïntegreerde voeding voor het PC ISA slot (24 V IN/5 V OUT) IBS PC EXT PS/24DC/FIL worden besteld.

logo logo

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2723071
Verpakkingseenheid 1
GTIN 4017918155797
Douanetariefnummer 84733020

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Service

HIGHLIGHTS 2021

Creative solutions for a smart world

Ontdek PLCnext Technology

Al het goede van een klassieke PLC gecombineerd met een open source besturingssysteem. De mogelijkheden zijn eindeloos...

PLCnext Technology
Ontdek de controller van de toekomst
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback