Controller - IBS 24 RFC/486DX/ETH-T - 2723000

Geen afbeelding beschikbaar

Remote Field Controller voor Ethernet-netwerken

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Downloads

Artikelomschrijving

Remote Field Controller met directe Ethernet-toegang
Remote Field Controller voor Ethernet-netwerken
Voor de decentrale, modulaire automatisering zijn Remote Field Controllers (RFC) met IEC 61131-besturingsintelligentie en netwerkaansluiting de ideale oplossing. Als compacte industriële PC's bieden de Remote Field Controllers gekoppelde, PC-gebaseerde besturingsprestaties op de montagerail.
Geïntegreerde Ethernet-aansluiting
De geïntegreerde netwerkaansluiting (via Twisted-Pair) zorgt voor de steeds belangrijker wordende Ethernet-Connectivity.
De "montagerail-PC's" zijn via Ethernet en TCP/IP op afstand bereikbaar. Programmeren, bedienen en visualiseren via het netwerk maakt innovatieve en economische automatiseringssystemen mogelijk.
Dankzij toepassing van INTERBUS-OPC-servers is ook via Ethernet een gestandaardiseerde koppeling met de meest uiteenlopende visualiseringspakketten mogelijk.
IEC 61131-besturingsperformance
De Remote Field Controllers zijn ontworpen conform de internationale PC/104-standaard voor embedded-PC-systemen. Bij alle Remote Field Controllers wordt voor het configureren en programmeren volgens IEC 61131 gebruik gemaakt van de automatiseringssoftware PC WORX. PC WORX wordt lokaal via de seriële interface of via het netwerk (Ethernet) aangesloten.
De krachtige processor kan in de vijf IEC 61131-talen worden geprogrammeerd en zorgt voor een snelle verwerking van de besturingstaken.
Ethernet-communicatie
Geïntegreerde communicatiefuncties van de RFC-controllers zorgen voor een directe en effectieve uitwisseling van gegevens via Ethernet. Het Ethernet TCP/IP-protocol realiseert universele communicatiemogelijkheden met de Remote Field Controllers. Het gestandaardiseerde transportprotocol TCP/IP is wereldwijd bekend en beschikbaar voor alle computerarchitecturen en besturingssystemen.
Met de INTERBUS-OPC-server zijn de gegevens gestandaardiseerd in het Ethernet-netwerk beschikbaar.
Via de volgens de IEC 61131-5-standaard TCP/IP-communicatiemodulen Send en Receive kan via Ethernet informatie, bijv. variabelen, tussen twee Remote Field Controllers worden uitgewisseld. Zo kunnen decentrale, modulaire automatiseringssystemen worden ontworpen. Ook tijdsynchronisatie is mogelijk via Ethernet.

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2723000
Verpakkingseenheid 1 stk
Opmerking Ordergebonden productie (geen retournering)
GTIN 4017918141257
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 2.128,000 g
Douanetariefnummer 85389091
Land van herkomst DE (Duitsland)

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

PLCnext Technology

Het platform voor onbegrensde automatisering.

PLCnext Technology
Naar de PLCnext-website
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten