Interfaceconverters - IBS 24 ETH DSC/I-T - 2722920

INTERBUS-Ethernet-koppeling, generatie 4, met galvanische scheiding

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Downloads

Artikelomschrijving

Controlekaart voor aansluiting van INTERBUS en Ethernet-netwerken
Ethernet (IEEE 802.3) is de wereldwijde standaard voor het koppelen van PC's, workstations en andere computers. In de industriële automatiseringstechniek vormt Ethernet in de fabriek en in de installaties de infrastructuur voor communicatietaken.
Met INTERBUS wordt alle veldapparatuur, zoals sensoren, robots en zelfs industriële besturingen opgenomen in een uniform netwerk. Voor de directe integratie van veldgegevens in een hoger Ethernet-netwerk biedt INTERBUS optimale voorwaarden.
Met de INTERBUS Ethernet-koppeling IBS 24 ETH DSC/I-T kan een INTERBUS-systeem compleet met I/O-modulen en intelligente veldapparatuur direct op Ethernet worden aangesloten. De geïntegreerde gateway-functie van het moduul zorgt voor een directe en effectieve data-uitwisseling tussen Ethernet en INTERBUS-veldapparatuur. Eén of meer computers in het Ethernet-netwerk hebben daarbij flexibel toegang tot de gegevens van de INTERBUS-veldapparatuur.
De INTERBUS-Ethernet-koppeling is de universele INTERBUS-controlekaart voor alle computer- en besturingssystemen die met een TCP/IP-protocol toegang bieden tot Ethernet. Bijzonder interessant is de toepassing met SUN-, HP- en DEC-workstations alsmede Windows-NT-platformen. Het gestandaardiseerde transportprotocol TCP/IP is wereldwijd bekend en beschikbaar voor alle computerarchitecturen en besturingssystemen.
Krachtige workstations en Windows-NT-platformen hebben via de aangesloten INTERBUS-I/O-modulen en veldapparatuur toegang tot het proces en kunnen automatiseringsfuncties overnemen. Als compacte en effectieve dataconcentrator binnen Ethernet maakt de INTERBUS-Ethernet-koppeling niet alleen innovatieve communicatieoplossingen binnen regelproces- en goederenstroomsystemen mogelijk, maar ook het registreren van bedrijfsgegevens en het bewaken van de kwaliteit.

logo logo logo

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2722920
Verpakkingseenheid 1 stk
Opmerking Ordergebonden productie (geen retournering)
GTIN 4017918141233
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 1.878,000 g
Douanetariefnummer 85389091
Land van herkomst DE (Duitsland)

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

PLCnext Technology

Het platform voor onbegrensde automatisering.

PLCnext Technology
Naar de PLCnext-website
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten