Controlekaart - IBS GE 90-70 SC/I-T - 2722849

Geen afbeelding beschikbaar

Controlekaart, met galvanische scheiding voor GE-Fanuc serie 90-70®-besturingen

Prijs:

Save money: Best price starts from {0} pieces!

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Downloads

Artikelomschrijving

INTERBUS-controlekaarten voor GE-Fanuc serie 90-70-besturingen
Met de INTERBUS-controlekaart IBS GE 90-70 SC/I-T kan het INTERBUS-systeem op GE Fanuc serie 90-70 besturingen worden aangesloten.
De GE 90-70 SC biedt de gebruiker de mogelijkheid decentrale I/O-modulen via INTERBUS daar te plaatsen waar zij nodig zijn.
De GE Fanuc-besturing en de INTERBUS-controlekaart worden direct gekoppeld door de standaard P1-systeemconnector van de VME-buscompatibel backplane van de besturing. Voor het uitwisselen van gegevens tussen INTERBUS en de besturing biedt de controlekaart een datageheugen van 256 kByte.
Flexibiliteit staat ook op de voorgrond wanneer het gaat om de diagnosemogelijkheden van de INTERBUS-controlekaarten. De diagnose van het INTERBUS-systeem is bereikbaar vanuit het applicatieprogramma, om een zo nauwkeurig mogelijke presentatie met standaard visualiseringssoftware mogelijk te maken. Bovendien kan ten behoeve van service- en onderhoudswerkzaamheden ter plaatse een visuele diagnose worden uitgevoerd.
De installatiespecifieke parametrering van het INTERBUS-systeem resp. de controlekaart kan worden opgeslagen in een steekbaar parametreergeheugen in PCMCIA-formaat, dat zich centraal op de controlekaart bevindt.
Voor het genereren van de parametergegevens is de comfortabele INTERBUS-software IBS CMD SWT G4 beschikbaar voor het besturingssysteem Windows. Behalve parametreren, configureren en documenteren biedt de universele software IBS CMD SWT G4 de mogelijkheid tot zowel diagnose van afzonderlijke deelnemers als van het complete INTERBUS-systeem. Tevens kan tijdens bedrijf de status van alle aangesloten INTERBUS-deelnemers worden gevisualiseerd.

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2722849
Verpakkingseenheid 1
GTIN 4017918141196
Douanetariefnummer 85389091

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Service

HIGHLIGHTS 2021

Creative solutions for a smart world

Ontdek PLCnext Technology

Al het goede van een klassieke PLC gecombineerd met een open source besturingssysteem. De mogelijkheden zijn eindeloos...

PLCnext Technology
Ontdek de controller van de toekomst
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback